15 godina iskustva u svijetu grafike

Kvalitet na kome insistiramo i konstantno radimo, bez kompromisa, potvrdili smo kroz registraciju sopstvenih brendova koji našim partnerima garantuju ujednačen kvalitet proizvoda, načina pakovanja i otpremanja robe. Oni mogu da računaju na nas kao na pouzdanog partnera koji će pružiti maksimalnu podršku njihovom poslovanju.

ČIME SE BAVIMO?

HTZ I SPORTSKA OPREMA

Veliki asortiman radne odjeće i obuće i ostalih ličnih zaštitnih sredstava kao i sportske opreme. Kompletnu ponudu možete pronaći u našem katalogu.

ŠTAMPA

Sve vrste štampe na tekstilu. Štampa papira, leci, plakati, katalozi. Štampa na upaljače i olovke kao i na ostali novogodišnji program.

REKLAMNI MATERIJAL

Rakun d.o.o. se bavi uvozom i distribucijom promotivnih proizvoda. Sarađujemo sa proizvođačima iz Evrope i sa Dalekog Istoka.

Da li ste znali?

Sito štampa pojavila se u staroj Kini između X i XIII veka. Kao materijal za pravljenje sita koristila se kineska svila koja je bila gruba i neravnomerno tkana. Japan i druge azijske zemlje usvojile su ovu tehniku i usavršile je zahvaljujući kvalitetnijoj svili, uvođenju blok štampe (otiskivanju) i novih pastoznih boja.